fredag 3 december 2010

andra advent, snökaos och oviss weekend...

Jaha nu är det fredag igen... planerna är eller åtminstone var att åka och hälsa på brodern med familj... nu vet vi inte om snön stoppar oss? Får ta timma för timma... Just nu (kors i taket) snöar det inte här men himlen är mulen och grå på sina håll... hoppas dock in i det sista men man vill ju inte riskera något heller!!! Pratade med Johan min bror igår och planerna var bland annat japansk restaurang imorgon... och shopping! Ett glas vin nånstans osv... barnvakt är fixat. Men men vi får se... känns som det är en 20/80 situation på att vi kommer iväg.... På söndag är det redan andra advent... kan ni fatta hur fort tiden går.... Vi bakade pepparkakor och lussebullar förra helgen även Max (min son) var med och kavlade lussedeg fast en och annan tugga slank nog ner också... om vi inte kommer iväg till Stocholm får vi väl mysa här hemma och bara ta det lugnt.

9 kommentarer :

Jeanette sa...

Ohh vad mysigt det lät med japanskt, drink och shopping i juletider. Jag är såå sugen på köpenhamn och hoppas att jag kommer iväg med nån,,,kanske dig? Jag slutar ju jobba nu och är ledig framöver. Nästa vecka får jag reda på om jag kommer in det är så spännande.
Just nu har vi ganska fint väder, vindstilla ffa, och sol som tittar fram lite då och då. Måste ut och ta lite fina foto.
Imorgon ska H&F ha sin granfest så då får man träffa alla vigare.
Ha en underbar helg så kanske vi kan höras nästa vecka när du är ledig.
Stor kram J

Ann sa...

Å, håller tummarna för att ni kommer iväg!! Typiskt att snön ska komma nu, och så mycket dessutom! Kram!

Fröken Abbe sa...

WOW! Vilka söta pepparkakor ni gjort! Har du två olika sorters glasyr på?
Kram

pillan sa...

Hoppas hoppas ni kom iväg! Barnvakt, vin och shopping låter härligt!
Kram PIllan

Mamma till William sa...

God eftermiddag vännen.
Det är bara att hojta till när du har vägarn ner till Malmö,lund trakten.Håller med dig att det är lättare nu när våra små börjar bli äldre. Min blir ett år om en vecka exakt,vart har detta år tagit vägen.Vilken datum kom din prins nu? Ha en skön tisdag söta.kram kram

Mamma till William sa...

Riktigt snygg pepparkakor du har gjort :) Ska med göra några i dagarna men de blir nog inte i närheten av så snygga som dina :) kram kram

Annas inspiration sa...

Oj ja så mycket snö det har kommit,
kom ni i väg som ni skulle?

Hoppas allt är bra,
många kramar!

Elles blogg sa...

Jeanette
Hoppas vi kommer iväg till Köpenhamn!!! Har ju velat det så länge! Hoppas ni hade trevligt på granfesten :) Vi måte höras snart!
Kram E

Elles blogg sa...

Ann, som du vet kom vi ju iväg! Hoppas allt är bättre med er!!! Tänker på er mkt!
Kramar!